Ondernemersvereniging NoordOost

De ondernemers van postcode 3514 hebben een vereniging opgericht die zich tot doel stelt de buurt voor de bewoners en ondernemers zo prettig mogelijk te maken. Met behulp van het initiatievenfonds en Ondernemersfonds van de Gemeente Utrecht worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.

In de afgelopen jaren hebben we meerdere malen het Koningsfeest georganiseerd en een schaatsbaan. Ook verzorgen we jaarlijks de financiering van de hanging baskets, de kerstboom en leveren we een financieel bijdrage aan de intocht van sinterklaas.

Op 25 september komt zelfs de Burgemeester van Utrecht op bezoek om de feestelijkheden rond De Tuinwijk 100 te openen. Daarna een heel weekend muziek en gezelligheid voor de buurt op het Willem van Noortplein.

Ook ondernemer in Tuinwijk?

Wordt lid van het OVNO! Voor 50 euro per jaar en neem deel aan de activiteiten. Voor dit bescheiden bedrag heb je invloed op de besteding van beschikbare gelden, vermelding op de facebook pagina en vermelding op de website. In dit kader zijn we bezig met het ontwikkelen van een publiciteitscampagne om Tuinwijk en de Bemuurde Weert onder de aandacht van de het publiek te brengen.

Lid worden van de Ondernemers Vereniging NoordOost

* indicates required

We hebben een groeiend ledenaantal. Hierboven een bloemlezing.