Van den Brink heeft, net als mede-eigenaar De Regt, ervaring in de horeca. Voorheen was hij eigenaar van restaurant Smoesjes in de Utrechtse wijk Oog in Al. Aanstaande woensdag openen de twee na zes weken schilderen, schuren en inrichten de deuren van Brasserie Noort in Tuinwijk. “Het restaurant is gevestigd in een wijk, maar toch dicht tegen het centrum aan. Het publiek op deze locatie is heel breed; van studenten tot gezinnen en stellen.”  

Café

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 9.30 uur tot in de avonduren. Vroege vogels kunnen hier terecht voor ontbijt, een kopje koffie en gebak. De keuken is de hele dag open voor lunch en diner. Ook voor een glas wijn of biertje op het terras kan men terecht bij het nieuwe restaurant. Op vrijdagavond gaat van 21.00 tot 0.00 uur de muziek wat harder en wordt de brasserie omgetoverd tot ‘Café Noort’.

Sinds 2017 zat restaurant Willem op deze locatie aan de Willem van Noortstraat, dat weer café-restaurant Prins overnam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *