Ook dit jaar gaan we weer een Tuinwijk Wandeling houden onder leiding van Alex van Hout. Waar we in vorige edities vooral door het Amsterdamse school deel van Tuinwijk wandelden zullen we nu het Griftpark en de Vogelen Buurt bezoeken (geboortehuis van Herman van Veen). We starten om 14 uur op het Willem van Noortplein bij Restaurant Badhuis, waar we gelijk één van de specialiteiten van het huis aan eten en drinken zullen nuttigen.

We wandelen de Pieter Nieuwlandstraat uit richting het Griftpark en doen dan Peter’s Bistro aan. Peter zorgt voor een lekkere hap en een drankje. Via de Vogelenbuurt belanden we op de Bemuurde Weerd bij Het Muzieklokaal.

Een unieke stek voor liefhebbers van klassieke muziek en bijzondere gerechten. Vanaf de Bemuurde Weerd wandelen we naar een geweldige plek in de buurt: Zijdebalen. Daar doen we Restaurant Ddadi aan. Hier wordt het genieten van de zoete specialiteiten van Hannan’s keuken. Daarna lopen we terug richting het Willem van Noortplein om het einde van de culinaire wandeling te vieren in de Cocktailbar van de wijk. Sumventure! Verwacht Surinaamse hapjes en heerlijke cocktails.

Voor €38,95 inclusief hapjes en drankjes brengt u een hele middag door met Alex die u op eigen wijze wegwijs maakt in het verleden en heden van Tuinwijk.

Schrijf je hier in en laat ons weten wat uw speciale wensen zijn b.v. Vega/non alcoholisch en allergieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *