4 2 minuten 8 maanden

26 en 27 april gaan we weer de Koningsfeest concerten op het Willem van Noortplein organiseren. 
26 april om 18 uur starten we met The Caverns. The Caverns bestaat al meer dan 50 jaar! In 1963 opgericht door  vijf Utrechtse schoolvrienden..Hierna volgden optredens in Duitsland, België en zelfs Engeland, met artiesten zoals Shocking Blue (Venus), Q 65 en Dave Berry. De naam The Caverns komt van de Utrechtse grachtenkelders, waar zij heel veel speelden.

Om 20:30 start een avond bluesrock met BLUESBENDE. De Bluesrock sensatie uit het ruige Noorden en Oosten van Nederland. Bespelen nationale en internationale podia. 

27 april De Kinderkleedjesmarkt  start om 10 uur. Om 11 uur volgt Disco fitness voor jong en oud. Om 13 uur betreedt Jerry Hormone het podium met zijn Egotrip. Een stevige entree en herhaling van de Rotterdamse bengel, kinderboekenschrijver, student, columnist, gitarist en singer-/songwriter Jerry H. Uiteraard weer begeleid door zijn 4 koppige Goudse backingband The Tambles).

Gevolgd door Rondje Doe Maar. Meezingen moet! Rondje Doe Maar is de allerbeste Doe Maar Tributeband van Nederland. De zes muzikanten van deze band zorgen voor een spetterend feest met de hits als ‘Sinds een dag of twee’, ‘Smoorverliefd’ en ‘De Bom We eindigen om 18 uur.

4 gedachten op “Koningsfeest 2022 Willem van Noortplein

  1. Ha!
    Eindelijk kan het dan weer doorgaan! Hoe werkt het met de kinder kleedjesmarkt? Gewoon op tijd aankomen en dan heb je een plek? Of kan er ergens een plek gereserveerd worden?

    1. Hallo Simone,
      Gewoon op tijd komen. Kleedjes veld is op het groen net buiten het hek. Oh en geef je op voor de ouder kind fitness disco om 11 uur. Wordt door Movamento verzorgd. En natuurlijk een diploma na deelname voor ouder en kind! Gr anne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *