0 1 minuut 7 maanden

Ook zo’n vaste courage punt in Tuinwijk en op het Willem van Noortplein.

Sinds 2012 zit de Vershoek naast de Albert Heijn en tegenover de DA Drogist. Fotograaf Ben Romp was de vorige inwoner van de prachtige hoekpand. Hij verhuisde in dat voorjaar naar winkelcentrum de Gaard. Inmiddels is het pand sinds 2020 flink onder handen genomen is de ingang van de Vershoek verhuisd naar de zijkant. 

Destijds meldde de beide eigenaren Ashain El Hadaoui en Mohammed Ahajjam in de Votulast krant dat alles boven verwachting ging. Eigenlijk staat er altijd volk in de winkel als ik langsfiets of ff kaas wil halen. De broodjes van de heren zijn zeker niet te versmaden. En verder natuurlijk wat je verwacht. Een grote keus in groente en fruit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.