0 2 minuten 7 maanden

Op 26 april om 20:30 treedt Bluesbende op in de feesttent op het Willem van Noortplein. Bluesbende is de Bluesrock sensatie uit het noorden van Nederland op dit moment,. Een band ontstaan na een niet geplande repetitie van drie minuten. Het publiek was wild enthousiast en een nieuwe bluesband was geboren. De band bestaat uit Henk Nibourg, Wilko van Beek en Nico Groen. Bluesbende speelt repertoire van o.a. Rory Gallagher, Status Quo, Jimi Hendrix en andere blues- en rockgrootheden. Sinds 2017 spelen ze ook eigen werk.

Drums. Nico Groen Op Nico’s c.v. staan sessions/gigs/recordings met bands als No-Exqze, Flavium, Speedtwins, Normaal, Jovink en Grooveline. Samenwerkingen met o.a. : Hans & Candy Dulfer, André Hazes(senior), Arthur Conley, Lain, Jan Rietman, Sean Webster, Herman Brood, Tijs- + Kobus Groen en Ad van de Berg!

Vocals en Lead Guitar: Wilko van Beek, Rory Gallagher fan o.a. spelend in Sidewalk-Sally, De Bluesbende, Van Beekesteijn, Purple Partners. Prachtige en eigenzinnige Lefty.

Bass:Henk Nibourg, ex Herman Brood band. Bas grootheid uit het Noorden.

26 april 20:30 uur Bluesbende in de feesttent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.