0 1 minuut 7 maanden

In de korte tijd dat ik in Engeland woonde ben ik verslingerd geraakt aan Indiaas eten. Als de eerste schrik van de pittige smaak voorbij is komen de verrukkelijke smaken en geuren van de kruiden binnen.

India is de bakermat van het vegetarisch eten en biedt een ongelooflijk variëteit in keus en smaken. De Kashmir Kitchen was voor mij een echte ontdekking omdat er zomaar om de hoek een potentieel leverancier van al die pracht kwam zitten. Adnan Mehboob is de chef-kok en restauranthouder. Geboren in Kashmir en opgeleid in Pakistan, België en Engeland. Een chef die doordat hij in Pakistan en Engeland woonde de smaken en technieken van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken combineert tot heerlijke gerechten. De kenmerkende klei-oven Seekh Kebabs, een smaakvolle Butter Chicken-schotel, zijn echt lekker.  Mijn favoriet: Butter Chicken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.