0 1 minuut 7 maanden

De oudste informatie die ze zelf in eerste instantie konden vinden over het café dateert van net na de Tweede Wereldoorlog wanneer het café bekend staat als Fa. Huissteden.  Oudere buurtbewoners vertellen dat het café er al omstreeks 1904 werd gevestigd. Een oud document uit 1910 van het kadaster bevestigt dit. Het café deed na de oorlog voornamelijk dienst als biljartlokaal en later werd hier dan ook biljartvereniging en café De Viersprong gehuisvest. Begin 2000 werd het café De Tent. Anno nu (en sinds 2016) is het Tapperij Thijs.

Een oud bruin café met een licht Franse uitstraling. Bij ons vind je een oergezellig borreluur, een ruim assortiment speciaalbieren, mooie wijnen en een kleine kaart voor de lekkere trek. Dus kom snel eens binnen wandelen en ervaar de ouderwetse gezelligheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.