0 1 minuut 8 maanden

Bij Willem maken ze er al sinds het begin een gewoonte van. Nieuw. seizoen? Nieuw biertje op de pomp! En dus vanaf nu Blond van de schoonbroers op de pomp. Dit zeggen ze er zelf van :

Brothers In Law Brewing – Family Brewed Beer! Gebrouwen door ons, zwagers Tim, Tim en Felix. Met alle drie ruime ervaring in de bierwereld vonden we het tijd worden om, in plaats van voor anderen, onze eigen Craft bieren te brouwen . We zoeken grenzen op maar houden respect voor de stijl van het bier. We houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten, maar alleen als het bier dit toe laat. Want bier moet bier blijven; ‘Tradition meets revolution’! Uitdagend gebrouwen bieren zonder onnodige toevoegingen,
maar tjokvol smaak dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.