Vijfde plaats Lars van der Haar in veldrit Merksplas RTV Utrecht

WOUDENBERG – Lars van der Haar is zaterdag als vijfde geëindigd in de Superprestige-veldrit van Merksplas. De regerend Europees kampioen uit Woudenberg kende een slechte start, maar herstelde zich knap.

Van der Haar reed bijna de hele wedstrijd achter de feiten aan, maar de Woudenberger gaf niet op en vocht zich terug in de wedstrijd. Hij sloot aan bij de Belgen Eli Iserbyt, Quinten Hermans, Laurens Sweeck en Toon Aerts. In de finale kon Van der Haar het verschil niet meer maken.

De overwinning ging uiteindelijk naar Iserbyt, voor Hermans en Sweeck. Daarachter werden ploeggenoten Aerts en Van der Haar vierde en vijfde.

Bij de vrouwen ging de winst in de Superprestige van Merksplas naar wereldkampioene Lucinda Brand. Regiogenote Puck Pieterse uit Amersfoort deed niet mee. Zij focust zich op de Wereldbeker in de Belgische kustplaats Koksijde van zondag. Daar doet ook Van der Haar aan mee.

LEES OOKEuropees kampioen Van der Haar wint ook wereldbeker in Tabor: ‘Heel mooi’Opnieuw tweede plek voor Pieterse in wereldbekerVan der Haar grijpt naast podium in Super PrestigeVan der Haar zesde in Druivencross OverijseEerste podiumplek voor Pieterse in wereldbeker: ‘Ben in goede vorm’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: