Derde divisie A: Overtuigende zege Sportlust’46 bij VVOG RTV Utrecht

WOERDEN – Sportlust’46 heeft in de derde divisie A een overtuigende overwinning geboekt. Op bezoek bij VVOG in Harderwijk won de ploeg uit Woerden met 2-0, waardoor Sportlust mee blijft doen in de top.

De tweede plaats in de competitie is nu voor Sportlust’46, dat 23 punten heeft uit twaalf wedstrijden. Koploper FC Lisse heeft 26 punten, maar ook een wedstrijd gespeeld. Ook Sparta Nijkerk, Harkemase Boys, Excelsior’31 en DVS’33 staan nog in de buurt van Sportlust.

Niet in de problemen

Sportlust’46 kreeg van VVOG alle ruimte om te voetballen en kansen te creëren, maar de Woerdenaren hadden moeite om het net te vinden in het eerste half uur. Tien minuten voor rust was het Mo Bendadi die de ban brak. Zijn schot belandde in de kruising en betekende de 0-1 voor Sportlust.

Trainer Patrick Loenen zag zijn ploeg na rust de voorsprong verdubbelen. Het was Markley Berkvens die met een afstandspoging, bijna vanaf de middenlijn, de VVOG-keeper verschalkte en de score op 0-2 zette. In de slotfase kreeg Sportlust’46 nog diverse kansen, maar het bleef bij twee goals voor het team uit Woerden.

[Kader:VVOG – Sportlust’46 (Derde divisie A)

36′ Mo Bendadi (0-1)
51′ Marley Berkvens (0-2)]

DOVO – Barendrecht werd vanwege coronabesmettingen afgelast. In plaats daarvan speelde de derdedivisionist uit Veenendaal een oefenduel tegen Spakenburg. Die wedstrijd eindigde in 0-0.

LEES OOKDerde divisie: koploper Sportlust op bezoek bij nummer 2 FC LisseNegenklapper voor Sportlust’46 tegen Ajax: ‘Dit is nog mager’Sportlust’46 zonder topscorer tegen AjaxLoenen kritisch na forse nederlaag Sportlust’46: ‘Het is niet goed genoeg’Sportlust’46 aan kop na zege in Ermelo: ‘We hebben niets weggegeven’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: