Proloog Ladies Tour voor derde keer in Utrecht RTV Utrecht

LEIDSCHE RIJN – De Baloise Ladies Tour start volgend jaar in Leidsche Rijn. Op 13 juli volgend jaar opent de etappekoers voor vrouwen met een tijdrit in de wijk Leidsche Rijn. Het sportevenement duurt dan voor het eerst ook vijf dagen, meldt de organisatie.

Het is de derde keer dat de Ladies Tour in Utrecht wordt gehouden: de eerste keer was in 2019, de tweede editie vond eerder dit jaar plaats. De organisatie verwacht dat er zo’n dertig nationaliteiten meedoen aan het evenement.

De Duitse Lisa Klein won de afgelopen twee edities van de Ladies Tour. Marianne Vos won in 2018 en 2017.

LEES OOKWielrenner Budding keert terug naar oude ploegFloortje Mackaij tweede op eerste NK gravel: ‘Kom nog terug voor goud’Kessler kijkt uit naar mentorrol bij nieuwe ploeg: ‘Ook zeker voor eigen kansen gaan’Nieuwe ploeg voor wielrenster Nina KesslerVan Schip rijdt Zesdaagse Rotterdam

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: