Eva de Goede scheurt kruisband RTV Utrecht

ZEIST – Wat al gevreesd werd is nu zeker: Eva de Goede heeft vorige week tijdens de hockeyinterland tegen België een gescheurde kruisband opgelopen. De 32-jarige international uit Zeist kan daardoor dit seizoen niet meer in actie komen.

De Goede, die afgelopen zomer Amsterdam verruilde voor HGC, mist daardoor het WK, dat in juli in Nederland en Spanje wordt gespeeld.

Uit onderzoek bleek dat de 32-jarige hockeyster behalve een gescheurde kruisband oook een beschadigde meniscus heeft opgelopen.

LEES OOKHockeyster De Goede moet wachten op diagnose knieblessureVrees voor zware blessure De GoedeGoede rentree Harte bij winst Kampong: ‘Trots en dankbaar’Van Hesteren tevreden met ontwikkeling SCHC: ‘Vooruitgang in ons spel’Hoofdklasse hockey: Gelijkspel voor Kampong en SCHC

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: