Burgemeester vraagt KNVB derby uit te stellen RTV Utrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Burgemeester Melis van de Groep van Bunschoten-Spakenburg heeft de KNVB gevraagd de voor komende zaterdag geplande dorpsderby IJsselmeervogels – Spakenburg uit te stellen. Hij vindt een derby zonder publiek uit oogpunt van veiligheid niet verantwoord.

Sinds afgelopen zondag mogen er bij sportwedstrijden geen toeschouwers meer aanwezig zijn. De burgemeester van Bunschoten-Spakenburg vreest dat zich buiten het sportpark veel fans zullen verzamelen en dat dat mogelijk tot verstoringen van de openbare orde zal leiden.

[Tweet:https://twitter.com/melisvandegroep/status/1460551977893605379]

De KNVB beslist vandaag of morgen of de amateurcompetities worden stilgelegd. Als de competities toch doorgaan, is het waarschijnlijk dat Van de Groep de derby zal verbieden.

LEES OOKTweede divisie: met De Graaf moet Spakenburg winnen, Vogels naar kwakkelend ScheveningenTweede divisie: alle regioploegen treffen tegenstander uit de top 4Tweede divisie: GVVV hoopt op Vink-effect, Spakenburg kan Quick Boys voorbijTweede divisie: ‘Opa’ is niet benijdenTweede divisie: Spakenburg en GVVV moeten het tij keren, blessureleed treft Vogels

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: