Wereldbeker: Scheperkamp vijftiende bij tweede 500 meter RTV Utrecht

ZEIST/EEMDIJK – Schaatser Merijn Scheperkamp is bij zijn tweede 500 meter bij de wereldbeker in Polen als vijftiende geëindigd. Vrijdag zette het lid van schaatsvereniging Zeist bij zijn wereldbekerdebuut nog de negende tijd neer.

Zondag zette Scheperkamp een tijd neer van 35,118 seconden. De winst ging naar de Japanner Tatsuya Shinhama met een tijd van 36.699. Vrijdag reed Scheperkamp nog onder de 35 seconden.

Scheperkamp komt ook in actie op de 1000 meter.

Lees ook: Merijn Scheperkamp zonder druk richting wereldbekerdebuut

LEES OOKEngbers negende in vierde Marathon CupHoolwerf strandt bij wereldbekerdebuut in halve finaleScheperkamp rijdt top 10 bij WB debuutMerijn Scheperkamp zonder druk richting wereldbekerdebuutEvert Hoolwerf 22ste in Heerenveen, zestiende plaats voor Engbers

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: