Opnieuw tweede plek voor Pieterse in wereldbeker RTV Utrecht

WOUDENBERG/AMERSFOORT – Bij de wereldbeker veldrijden in Tabor is Puck Pieterse als tweede over de streep gekomen. Bij de vorige wereldbekerwedstrijd eindigde de 19-jarige Amersfoortse ook al als tweede.

In Tsjechië ging Pieterse met nog één ronde te gaan aan de leiding. Ze had zelfs even acht seconden voorsprong op haar concurrenten. De Amersfoortse werd echter teruggepakt waarna Lucinda Brand de overwinning pakte. Pieterse wist de tweede plek vast te houden en kwam juichend over de finish.

In het wereldbekerklassement staat Pieterse op de derde plek.

LEES OOKVan der Haar grijpt naast podium in Super PrestigeVan der Haar zesde in Druivencross OverijseEerste podiumplek voor Pieterse in wereldbeker: ‘Ben in goede vorm’Van der Haar en Pieterse in selectie EK veldrijdenLars van der Haar vierde in Superprestige Ruddervoorde

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: