Lunch van supercars-eigenaren lokt grote menigte liefhebbers naar Baarn RTV Utrecht

BAARN – Gemeentehandhavers in Baarn werden vanmiddag verrast door een menigte autospotters bij landgoed Kievitsdal. De organisatie Streetgasm hield vandaag een najaarsrit met een kleine honderd ‘supercars’. De dure en snelle auto’s trokken grote belangstelling.

Rond het middaguur verzamelden zich langs de N415 meer dan honderd liefhebbers om een glimp op te vangen van de wagens die daar werden geparkeerd. Na de lunch werden de bolides weer gestart en na 14.00 uur loste de mensenmassa weer op.

[Image:3219407|De dure auto’s op de parkeerplaats trokken massale belangstelling.]

De gemeente Baarn laat aan RTV Utrecht weten dat boa’s de organisatie hebben aangesproken, omdat er geen vergunning voor een evenement was afgegeven. Morgen bespreken gemeentewerkers de kwestie intern. Ook het restaurant zou overvallen zijn door de publieke belangstelling voor de gasten, die hun lunch vooraf hadden gereserveerd.

[Image:3219406|Gemeentehandhavers waren verrast door de menigte.]

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: