Fortissimo verliest kelderduel in eredivisie RTV Utrecht

COTHEN – De handbalsters van Fortissimo uit Cothen hebben het kelderduel in de eredivisie tegen Borhave met 25-31 verloren.

In de rust stonden de Cothenaren in eigen huis nog wel op een 19-14 voorsprong. Halverwege de tweede helft kwamen de bezoekers uit Borne terug tot 21-21. In het laatste deel gaf Fortissimo de zege uit handen, waardoor de tweede zege in de eredivisie uitbleef. Het was de eerste overwinning voor Borhave.

Fortissimo blijft negende met drie punten uit acht wedstrijden. Borhave is geklommen van de laatste naar de tiende plaats en staat ook op drie punten.

LEES OOKHandbalinternational Malestein verlengt contract bij FerencvarosGeen verrassingen in voorlopige handbalselectieHandbal: twee spelers The Dome/Houten in selectie Oranje onder 20Opnieuw hoofdrol Malestein bij zege Nederlandse handbalstersMalestein leidt Nederland langs Belarus

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: