Tweede divisie: Late nederlaag voor IJsselmeervogels RTV Utrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – IJsselmeervogels heeft in de tweede divisie een dure nederlaag geleden. Op bezoek bij concurrent Scheveningen werd met 2-1 verloren door een treffer in blessuretijd.

IJsselmeervogels verliest in blessuretijd

Na een slaapverwekkend begin van de wedstrijd, waarin beide ploegen weinig aanspraak maakten op een treffer, viel na een half uur toch de eerste goal. Scheveningen-aanvaller Michael de Niet stond op de goede plek en knikte de 1-0 achter IJsselmeervogels-doelman Jaimy Schaap.

Lees ook: Voorzitter IJsselmeervogels, week voor derby: ‘Clubs tweede divisie willen drie weken pauze’

De Rooien, die afgelopen week nog een oefenwedstrijd tegen VVOG met 4-1 wonnen, waren tandenloos en gingen met een achterstand rusten. Lang stond die niet meer op het scorebord, want kort na rust vond Khalid Tadmine al het net. Met zijn vierde goal van het seizoen tekende hij voor de 1-1.

Een klein kwartier voor tijd kreeg Rydell Poepon nog een grote mogelijkheid voor de Vogels, maar zijn poging belandde op de paal. IJsselmeervogels wist verder niet veel te creëren, waarna Scheveningen in blessuretijd de winnende wist te scoren. Opnieuw was het De Niet die raakschoot namens de thuisploeg en de eindstand bepaalde op 2-1.

[Kader:Scheveningen – IJsselmeervogels (Tweede divisie)

33′ Michael de Niet (1-0)
49′ Khalid Tadmine (1-1)
90+1′ Michael de Niet (2-1)]

GVVV

De wedstrijd van GVVV in de tweede divisie tegen AFC werd vanwege meerdere coronabesmettingen in de Veenendaalse selectie afgelast.

LEES OOKTweede divisie: Oorwassing Spakenburg, ook IJsselmeervogels verliest, knap gelijkspel GVVVDe Gunst wijst IJsselmeervogels de weg, miraculeuze comeback Spakenburg, GVVV onderuit

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: