Sluiting horeca rustig verlopen, waarschuwingen snel opgevolgd RTV Utrecht

PROVINCIE UTRECHT – De sluiting van de horeca en essentiële winkels is vanavond rustig verlopen. Handhavers van de gemeente Utrecht hebben een paar waarschuwingen uitgedeeld die snel opgevolgd werden, zo vertelt een woordvoerder van de gemeente aan RTV Utrecht.

Tegen 20.00 uur was het nog erg druk op straat en in de horeca. Ondertussen ruimden in veel gelegenheden het personeel tafels af en werden rekeningen uitgedeeld. Kort voor het tijdstip dat kroegen en restaurants moeten sluiten, stonden veel mensen alsnog op en liepen gemoedelijk weg.

Lees ook: Gemeente Utrecht zet extra boa’s in vanwege nieuwe sluitingstijd, burgemeester Dijksma spreekt handhavers moed in

Toezichthouders hielden op veel plekken in de stad in de gaten of uitbaters de nieuwe coronamaatregelen opvolgen. Winkels, feestkroegen en zelfs Waku Waku ging op tijd dicht.

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: