Willem Romp tekent bij bij Eemdijk RTV Utrecht

EEMDIJK/UTRECHT – Willem Romp is ook volgend seizoen trainer van Eemdijk. De Utrechter gaat dan zijn vierde seizoen in bij de hoofdklasser.

Willem Romp maakte in 2019 de overstap van Roda ’46 naar Eemdijk. In zijn eerste jaar pakte hij met de club een periodetitel te pakken en stond Eemdijk er in de competitie goed voor totdat corona roet in het eten gooide. Het tweede seizoen van Romp bij de ‘Diekers’ bleef beperkt tot vijf wedstrijden, waarna opnieuw de voetbaljaargang werd stilgelegd. Momenteel staat de ploeg derde.

“Ik ben niet klaar bij Eemdijk”, laat Romp weten. “Ook van de kennis in het bestuur en de technische commissie leer ik nog dagelijks. Ik zou het ergens ook geweldig vinden om weg te gaan met een prijs. Als dat mij zou lukken, dan is voor mij echt het ultieme bereikt.”

LEES OOKComeback keeper Gerben Jan Ruizendaal bij EemdijkEemdijk verliest van Scherpenzeel en verslaat SDVBDe Graaf en Loukili maken selectie Eemdijk rondEemdijk raakt ook Bas Buimer kwijtKlaas Bout stopt na negen jaar bij Eemdijk, Wesley Mink blijft

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: