Ode van Korneel: ‘Stuur allemaal een kaartje naar Worstenman Hans’ RTV Utrecht

UTRECHT – ‘Als iedereen die ooit in de Galgenwaard een warme worst heeft gekocht Hans nou een kaartje stuurt zou dat geweldig zijn’, met die woorden doet huisdichter Korneel Evers een oproep in het RTV Utrecht-programma Een Berg Sport. ‘Hans’ is Worstenman Hans, de worstenverkoper in Stadion Galgenwaard, die tijdens de thuiswedstrijd tegen Heerenveen uitgleed op de trappen van de Galgenwaard en nu met een paar gebroken ribben thuis zit. [Video:3218395|De ode van Korneel aan Worstenman Hans]

Kaartjes aan Hans kunnen gestuurd worden naar:
Worstenman Hans
Ter Weijdelaan 39
4102 CA Culemborg

LEES OOKFC Utrecht-directeur over coronamaatregelen: ‘Het kabinet invoorspelbaar’Jessey Sneijder (15) tekent jeugdcontract bij FC UtrechtBalk blij dat hij weer 90 minuten kreeg: ‘Maar best wel kapot’FC Utrecht verliest oefenduel bij Willem II: ‘Niet goed genoeg’‘Voetbalwet echt handhaven moet van stadionbezoek weer een pleziertje maken’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: