Derde divisie: DOVO wil aanhaken, Sportlust moet hopen op wonder RTV Utrecht

WOERDEN/VEENENDAAL – In de derde divisie A ontvangt Sportlust’46 zaterdag ODIN’59. DOVO gaat in Sassenheim op bezoek bij Ter Leede. De wedstrijd van Sportlust is ook van belang voor DOVO. Sportlust verspeelde vorige week de kansen op de eerste periodetitel. DOVO haakt bij winst aan bij de middenmoot.

DOVO wil tweede zege op rij

Sportlusts tegenstander ODIN’59 staat voorlaatste en heeft evenveel punten als DOVO, dat twee plaatsen hoger staat en wedstrijd minder heeft gespeeld. De Veenendalers spelen zaterdag uit tegen Ter Leede, dat tiende staat met 14 punten, vijf punten meer dan DOVO.

Bart Westerlaken en Lion Kalentjev zijn er bij DOVO niet bij, net als Rodney Kemp, die het hele jaar is uitgeschakeld. De Veenendalers kwamen vorige week niet in actie, maar wonnen de week daarvoor met 3-0 bij VVSB.

Ter Leede heeft al sinds 11 september niet meer in eigen huis gewonnen. De drie thuisduels daarna leverden slechts één punt op. Ter Leede en DOVO speelden in totaal zeven competitieduels tegen elkaar. Vier keer eindigde het gelijk, Ter Leede won één keer, DOVO twee keer.

Sportlust thuis nog ongeslagen

Alleen een wonder kan Sportlust’46 nog aan de eerste periodetitel helpen. De Woerdenaren moeten om te beginnen zelf ruim winnen van ODIN’59. Daarnaast moet FC Lisse verliezen bij de amateurs van Ajax en mag Harkemase Boys niet winnen van Excelsior’31.

Sportlust’46 is wel aan een goed seizoen bezig en heeft thuis nog niet verloren. Tegenstander ODIN’59 haalde uit vijf uitduels drie punten. Alleen bij Hoek werd gewonnen.

Sportlust-trainer Patrick Loenen kan nog steeds niet beschikken over topschutter Mark van der Weijden. Ook Rory van Gulik is nog geblesseerd.

[Kader:Beide duels in de derde divisie A beginnen zaterdag om 15.00 uur. Ter Leede – DOVO is live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht.]

LEES OOKDerde divisie B: zorgen voor Hercules, Hoogland kan goede zaken doenDerde divisie: Hercules en Hoogland beide naar Noord HollandDerde divisie: Hercules en Hoogland op puntenjachtVerdediger Verhagen schiet Sportlust’46 langs ACV, DOVO pakt puntDerde divisie: DOVO wil van laatste plaats af, Sportlust heeft koplopers in ’t vizier

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: