Den Ouden niet naar halve finale in Tunesië RTV Utrecht

MAARSSEN – Guy den Ouden is in de tweede ronde van het ITF-tennistoernooi in het Tunesische Monastir uitgeschakeld. De 19-jarige Maarssenaar verloor in twee sets van de Belg Pierre Yves Bailly.

Den Ouden, die in de eerste ronde van de Amerikaan Zakai Stone had gewonnen, verloor de eerste set met 6-3. In de tweede set wist hij er een tiebreak uit te slepen, maar daarin was Bailly de sterkste.

Pontjodikromo ook klaar in dubbel

In het Franse Villers les Nancy viel ook in het dubbelspel het doek voor Sidane Pontjodikromo. De Leersummer was al uitgeschakeld in het enkelspel, en verloor in de tweede ronde van het dubbeltoernooi samen met Ling Jong Weng met 6-1 en7-5 van het Australische koppel Blake Ellis en Tristan Skoolkate.

Ellis had Pontjodikromo ook al uitgeschakeld in de eerste ronde van het enkelspel.

LEES OOKPontjodikromo in Villers Les Nancy naar kwartfinale dubbelspelDen Ouden naar tweede ronde in MonastirPontjodikromo uitgeschakeld in Villers Les NancyVan de Zandschulp bereikt hoogste positie ooitDiede de Groot geeft topjaar extra glans

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: