Rentree Van den Meiracker in oefenduel RTV Utrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Tweede divisionist IJsselmeervogels heeft dinsdagavond het oefenduel tegen derde divisionist VVOG met 4-1 gewonnen. Spits Danny van den Meiracker maakte zijn rentree voor De Rooien nadat hij begin september geblesseerd raakte aan zijn knie.

VVOG kwam tegen IJsselmeervogels in de vierde minuut op voorsprong via Rafik el Hamdi. Negen minuten later was de stand alweer gelijk via Yassine Tekfaoui: 1-1. Eef van Riel zorgde niet veel later voor de 2-1. Net als Van den Meiracker maakten ook Tekfaoui en Van Riel hun rentree nadat ze kampten met blessures.

In de rust werd Van den Meiracker vervangen door Stan Beune. Dat deed de 18-jarige voetballer niet onverdienstelijk. Hij maakte in de 67e minuut de 3-1 en in de 78e minuut bepaalde hij de eindstand op 4-1.

Komende zaterdag speelt IJsselmeervogels in de tweede divisie een uitwedstrijd tegen Scheveningen. Dat duel is live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

LEES OOKIJsselmeervogels buigt voor oude bekende El Azzouti: ‘We hebben het weggegeven’Tweede divisie: De Treffers – IJsselmeervogels uitgesteldGert Peter de Gunst na zege: ‘IJsselmeervogels schiet conditioneel nog tekort’TC IJsselmeervogels verklaart keuze voor ‘onbekende’ De Gunst: ‘Past in profiel’Ruime oefenzege IJsselmeervogels, Sanchez Angulo weken aan de kant

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: