KNVB Bekerduels FC Utrecht en Spakenburg op 14 december RTV Utrecht

UTRECHT/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Het duel in de tweede ronde van de KNVB Beker tussen FC Utrecht en NAC wordt op dinsdag 14 december gespeeld in Breda. Ook de andere regiogenoot, Spakenburg, komt die dag in actie. De Blauwen spelen een uitduel tegen Telstar.

Het duel tussen FC Utrecht en NAC Breda begint om 21.00 uur. Tussen Spakenburg en Telstar wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Doordat FC Utrecht op dinsdag in actie komt is het duel van vrijdag 17 december in de eredivisie tegen Fortuna Sittard verplaatst naar zaterdag 18 december (16.30 uur.)

FC Utrecht schakelde dinsdag de amateurs van SteDoCo uit terwijl tweede divisionist Spakenburg won van eerste divisionist FC Dordrecht.

LEES OOKFC Utrecht in KNVB Beker op bezoek bij NAC, Spakenburg weer tegen eerste divisionistDOVO na verlenging tegen Harkemase Boys uit KNVB Beker: ‘Terecht’GVVV houdt het lang vol maar Sparta bekert verder: ‘Trots’IJsselmeervogels kan in KNVB Beker niet stunten tegen Excelsior: ‘Maatje te groot’Liveblog KNVB Beker: DOVO, IJsselmeervogels en GVVV uitgeschakeld

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: