Doelman Jansen na 11 seizoenen weg bij GVVV RTV Utrecht

VEENENDAAL – Doelman Johan Jansen gaat komende zomer GVVV verlaten. De inmiddels 32-jarige sluitpost stond de afgelopen elf seizoenen onder contract bij de Veenendaalse tweede divisionist.

Jansen laat weten dat hij graag nog een uitdaging aan wil gaan bij een andere topamateurclub. Tot op heden stond Jansen 308 keer onder de lat bij GVVV. De laatste weken krijgt de talentvolle keeper Jan van Willige (22) de voorkeur bij de Veenendalers.

GVVV komt komende zaterdag in actie in de tweede divisie. De hekkensluiter krijgt nummer twee AFC op bezoek. Het duel is live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

LEES OOKJonathan Richard niet langer speler van GVVVGVVV put hoop uit tweede gelijkspel: ‘Hier kunnen we verder mee’Gery Vink kan het tij nog niet keren bij hekkensluiter GVVV: ‘Weet waar ik aan begonnen ben’GVVV verliest bij competitiedebuut Gery Vink, Spakenburg geklopt door Quick BoysGVVV pikt oud-jeugdspeler FC Utrecht Fabio Hendriksen op

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: