Wijkagent smeert broodjes voor weggelopen jongens in Veenendaal RTV Utrecht

VEENENDAAL – In Veenendaal heeft de politie twee weggelopen jongens opgevangen. Automobilisten hadden de jonge kinderen gistervond langs de Rondweg-West opgemerkt. Ze stonden daar in het donker naar passerende auto’s te zwaaien.

Een van de melders zette een jongen van tien jaar oud in zijn auto en droeg die over aan de politie, schrijven de wijkagenten van Veenendaal op Facebook. Op het politiebureau kreeg het hongerige kind een paar broodjes.

De andere knaap was er al vandoor voor de politie kwam, maar werd na wat speurwerk al snel gevonden. De jongens bleken te zijn weggelopen uit een instelling. De politie heeft ze daar terug laten bezorgen.

[FacebookPost:https://www.facebook.com/PolitieVeenendaal/posts/2135688389915516]

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: