Spakenburg schuift Chris de Graaf naar voren, Jochem Twisker ‘mentor’ RTV Utrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Chris de Graaf wordt tot het einde van het seizoen hoofdtrainer van tweede divisionist Spakenburg. Hij volgt Eric Meijers op, die wegens slechte resultaten is ontslagen. Jochem Twisker gaat De Graaf assisteren. Dat bevestigen bronnen rond de club aan RTV Utrecht.

De Graaf is oud-speler van de Blauwen en was assistent onder John de Wolf. Nadat De Wolf naar Feyenoord vertrok was hij even interim-trainer, totdat hij plaats moest maken voor Eric Meijers.

Twisker

De beoogde rol van Jochem Twisker is opvallend te noemen. De onlangs bij GVVV opgestapte Bussummer was al eens, zeer succesvol, hoofdtrainer van Spakenburg. In 2014 werd hij landskampioen met de Blauwen. Daarna was hij trainer van De Dijk, waarmee naar de tweede divisie promoveerde, en van Hercules en GVVV.

Bij die laatste club stapte hij onlangs op vanwege tegenvallende resultaten. De bedoeling is dat de ervaren Twisker als mentor gaat fungeren voor De Graaf, die veel minder ervaring heeft als hoofdtrainer.

LEES OOKEric Meijers per direct weg bij SpakenburgPatrick Loenen: ‘Spakenburg is mooi, maar het is pas echt mooi als je succes hebt’Spakenburg strikt Patrick Loenen als opvolger MeijersDure nederlaag Spakenburg: ‘Hadden stap kunnen zetten naar de middenmoot’Spakenburg-spits Eindhoven dit jaar niet meer in actie

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: