Jonathan Richard niet langer speler van GVVV RTV Utrecht

VEENENDAAL – Jonathan Richard is niet langer voetballer van GVVV. Dat heeft de verdediger aan de leiding van de Veenendaalse tweede divisionist laten weten. Hij heeft door een verhuizing extra reistijd gekregen, en kan het voetbal niet meer combineren met zijn baan en zijn gezin.

De 31-jarige Richard kwam afgelopen zomer over van 1e klasser HBOK, nadat hij in voorgaande jaren bij het Amsterdamse AFC op het hoogste amateurniveau had gespeeld. In Veenendaal werd hij hij al snel basisspeler, en door de blessure van Taoufik Adnane droeg hij ook een aantal duels de aanvoerdersband.

De laatste weken kampte hij met een blessure, waardoor hij al sinds 2 oktober niet meer in actie kwam voor GVVV.

LEES OOKGVVV put hoop uit tweede gelijkspel: ‘Hier kunnen we verder mee’Gery Vink kan het tij nog niet keren bij hekkensluiter GVVV: ‘Weet waar ik aan begonnen ben’GVVV verliest bij competitiedebuut Gery Vink, Spakenburg geklopt door Quick BoysGVVV pikt oud-jeugdspeler FC Utrecht Fabio Hendriksen opGery Vink moet GVVV in de tweede divisie houden: ‘Dat wordt een zware klus, maar daar loop ik niet voor weg’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: