Hulpdiensten naar reanimatie in zwembad Zeist RTV Utrecht

ZEIST – Meerdere hulpdiensten zijn vanavond uitgerukt voor een reanimatie in Zwembad Dijnselburg aan het Badmeester Schenkpad in Zeist. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Hulpdiensten werden omstreeks 20.35 uur gealarmeerd. Volgens de politie werd een slachtoffer in het water aangetroffen en hebben hulpdiensten zich over de persoon ontfermd. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, onduidelijk is of die ook geland is.

Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd en hoe lang het slachtoffer in het water heeft gelegen. Ooggetuigen van de reanimatie hebben hulp aangeboden gekregen. “Daar getuige van zijn kan soms best heftig zijn”, aldus een woordvoerder van de politie.

Het slachtoffer leeft nog, maar verdere details over zijn of haar toestand zijn niet bekendgemaakt. Direct na het incident werd het zwembad ontruimd.

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: