Handbalinternational Malestein verlengt contract bij Ferencvaros RTV Utrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/LEUSDEN – Handbalster Angela Malestein heeft haar contract bij de Hongaarse topclub Ferencvaros met twee jaar verlengd. De 28-jarige Bunschotense speelt sinds vorig jaar bij de club uit Boedapest Ferencvaros, waarmee ze direct landskampioen werd. Malestein handbalde daarvoor jaren in Duitsland.

De hoekspeelster is al jaren een vaste waarde in de nationale ploeg. Malestein veroverde bijna twee jaar geleden met de Nederlandse handbalsters in Japan de wereldtitel. Oranje verdedigt die titel volgende maand op het WK in Spanje.

Malestein behoort tot de selectie van 21 speelsters waarmee interim-bondscoach Monique Tijsterman de voorbereiding op het toernooi ingaat. Uiteindelijk gaan achttien handbalsters mee naar Spanje.

LEES OOKGeen verrassingen in voorlopige handbalselectieHandbal: twee spelers The Dome/Houten in selectie Oranje onder 20Opnieuw hoofdrol Malestein bij zege Nederlandse handbalstersMalestein leidt Nederland langs BelarusFortissimo wint ook niet van V&L

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: