Diede de Groot geeft topjaar extra glans RTV Utrecht

OUDEWATER – Diede de Groot heeft haar prachtige sportjaar 2021 nog meer glans gegeven. De rolstoeltennisster uit Oudewater won in Orlando de Masters, het toernooi waaraan de beste acht speelsters van het afgelopen jaar mee mochten doen.

De Groot versloeg in de finale haar eeuwige rivale Yui Kamiji uit Japan in drie sets: 6-3, 2-6, 6-2.

De Oudewaterse won dit kalenderjaar alle Grand Slamtoernooien en pakte ook het goud op de Paralympics.

LEES OOKVan de Zandschulp bereikt hoogste positie ooitDe Groot halve finalist Wheelchair MastersVisscher onderuit in achtste finaleBotic van de Zandschulp loopt ATP-finale in Rusland misEnorme stunt: Van de Zandschulp wint van titelverdediger Roeblev in Sint-Petersburg

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: