Puts ook op 4x 50 wissel gemengd naar finale RTV Utrecht

UTRECHT – Op de slotdag van de EK kortebaan in Kazan heeft de Nederlandse gemengde estafetteploeg de finale bereikt van de 4×50 meter wisselslag. Utrechtse Jesse Puts zette samen Kira Toussaint, Arno Kamminga en Kim Busch in de series met 1.38,97 de tweede tijd neer.

Alleen het Russische zwemkwartet was iets sneller (1.38,87) dan de vier Nederlanders. Zondagavond wordt de finale in Rusland afgewerkt.

Puts heeft op het EK al drie estafetteplakken veroverd. Goud op de 4×50 vrij mannen, goud op de 4×50 vrij gemend en brons op de 4×50 wissel mannen. Individueel was de beste prestatie van Puts de zesde plek bij de 50 meter vrije slag.

LEES OOKTweede gouden plak voor Puts bij EK zwemmenJesse Puts tweede op 50 meter

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: