Liveblog: FC Utrecht begint met Douvikas op de bank tegen Vitesse RTV Utrecht

UTRECHT – FC Utrecht wil met een goed gevoel de interlandbreak in. Opnieuw speelt de ploeg van hoofdtrainer René Hake een subtopper. Nadat vorige week werd afgerekend met Willem II nemen de Utrechters het vandaag in Arnhem op tegen Vitesse.

Het duel is natuurlijk ook LIVE te horen op Radio M Utrecht (93.1 FM) met live commentaar van René van den Berg, Pieter van Schaick en de analyse van Gert Kruys. Lees hier de voorbeschouwing op de wedstrijd.

Aftrap: 16.45 uur

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis

Liveblog:

Zodra het duel is begonnen zijn de ontwikkelingen hier te volgen.

Opstellingen:

Vitesse: nnb
FC Utrecht: Paes, Warmerdam, Janssen, Benamar, Ter Avest; Maher, Timber, Ramselaar; Boussaid, Van de Streek, Sylla

Warmlopen:

– Vitesse ontving FC Utrecht 36 keer eerder in de eredivisie. De Arnhemmers wonnen 25 keer. FC Utrecht veroverde drie keer in de Gelredome de drie punten.
– In de eredivisie staat FC Utrecht derde met vier punten meer dan nummer vijf Vitesse.
– Bij Vitesse spelen voormalig FC Utrecht-spelers Riechedly Bazoer en Oussama Tannane.
– Topscorer aan de zijde van FC Utrecht is Bart Ramselaar met zes treffers. Loïs Openda maakte namens Vitesse dit seizoen tot nu toe de meeste doelpunten, namelijk vijf.
– Bij FC Utrecht staat Adam Maher op scherp. Krijgt hij vandaag een gele kaart dan mist hij het duel tussen Cambuur Leeuwrden en FC Utrecht op 21 november.

[Tweet:https://twitter.com/RTVUtrechtSport/status/1457351129629708293]

LEES OOKGeblesseerde Makkelie kan Vitesse-FC Utrecht niet fluitenDikke nederlaag Jong FC Utrecht: ‘Niet heel prettig’Pessel & Boonen: ‘We mogen best even genieten van die derde plek’FC Utrecht bereidt zich voor op Vitesse: ‘Ze spelen wat opportunistischer en dat doen ze vrij goed’Douvikas weer op pad met Griekenland

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: