Daan Huizing zakt acht plaatsen op slotdag op Mallorca RTV Utrecht

AMERSFOORT – Golfer Daan Huizing is als 26ste geëindigd op de Challenge Tour Grand Final. De Amersfoorter zakte op de slotdag acht plaatsen.

Huizing had 74 slagen nodig voor de achttien holes. Dit was zijn slechtste score op het toernooi in Mallorca.

De golfer uit Amersfoort eindigde het toernooi met een totaalscore van twee boven het baangemiddelde. Zaterdag maakte hij de sprong van de 26ste naar de achttiende plaats. De Deen Marcus Helligkilde pakte de eindzege met een score van acht onder par.

LEES OOKHuizing eindigt als 21ste op Challenge-toernooi in SpijkHuizing 25e op Austrian OpenHuizing verliest terrein in OostenrijkHuizing door naar ronde 3 in OostenrijkHuizing niet roestig bij hervatting golf Tour

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: