Rijks in Oranje O19, geen verrassingen in Jong Oranje en Oranje RTV Utrecht

UTRECHT/ABCOUDE – Abcoudenaar Matthijs de Ligt en Utrechter Jurriën Timber zijn door Louis van Gaal geselecteerd voor de laatste twee WK-kwalificatiewedstrijden van Oranje, op 13 en 16 november.

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 13 november in Podgorica tegen Montenegro. Dinsdag 16 november staat in Rotterdam Oranjes laatste groepswedstrijd in het kader van kwalificatie voor het WK 2022 Qatar op de agenda. In de Kuip is Noorwegen de tegenstander.

Jong Oranje

Voor de EK kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje tegen Jong Bulgarije en Jong Gibraltar zijn Fabian de Keijzer en Quinten Timber geselecteerd. Op 12 november is in Almere Jong Bulgarije de tegenstander. Op 15 november speelt Jong Oranje uit tegen Gibraltar.

Crysencio Summerville van Leeds United zit voor het eerst bij de selectie van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi.

Rijks in selectie O19

Aanvaller Mees Rijks van Jong FC Utrecht is geselecteerd voor Oranje O19. Dat elftal speelt in november in Israël de eerste kwalificatieronde richting het EK 2022 in Slowakije. Op 10 november is Moldavië de tegenstander. Drie dagen later speelt de ploeg van bondscoach Bert Konterman tegen Cyprus en op 16 november tegen Israël.

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: