Pessel & Boonen: ‘We mogen best even genieten van die derde plek’ RTV Utrecht

UTRECHT – FC Utrecht heeft sinds dit voetbalseizoen zijn eigen Waldorf en Statler. FC Utrecht-supporters van het eerste uur Appie Boonen en Paul Pessel geven wekelijks hun ongezouten mening over de club.

Deze week waren de mopperkonten voor hun doen gematigd. Er mag volgens de twee best even genoten van de derde plek. De twee denken wel dat één speler van FC Utrecht uit de gratie is. Wie? Dat zie je in deze nieuwe aflevering van Pessel en Boonen.

[Video:3211253|Pessel en Boonen aflevering 9]

LEES OOKFC Utrecht bereidt zich voor op Vitesse: ‘Ze spelen wat opportunistischer en dat doen ze vrij goed’Douvikas weer op pad met GriekenlandDanny Makkelie scheidsrechter bij Vitesse – FC UtrechtHersenschudding Mike van den HoornHake, Mallahi en Ramselaar genieten van riante winst: ‘Die derde plek voelt goed’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: