Jesse Puts grijpt net naast medaille op 50 vrij RTV Utrecht

UTRECHT – Jesse Puts heeft tijdens het EK kortebaanzwemmen in het Russissche Kazan net geen medaille gepakt op de 50 meter vrije slag. De Utrechter kwam vier-honderdsten tekort voor het brons, dat gedeeld werd door een Rus en een Pool.

Puts eindigde met zijn tijd van 20.99′ als zesde. Hij twee-honderdsten langzamer dan nummer vijf Thom de Boer. De Hongaar Szebastián Szábo won in 20.72′ het goud.

Jesse Puts won dit EK al goud op de 4×50 meter vrije slag en brons op de 4×50 meter wisselslag.

LEES OOKEK kortebaan: Puts naar halve finale 50 vrijEK-goud voor Utrechtse zwemmer Jesse PutsJesse Puts zesde op 100 meter vrije slag in RuslandJesse Puts derde in KazanNederlands record Puts op 100 meter vrije slag

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: