Hercules langdurig zonder doelman Mulder RTV Utrecht

UTRECHT – Hercules kan waarschijnlijk het hele seizoen niet meer beschikken over Fons Mulder. De doelman van de Utrechtse derde divisionist heeft vorige week in de competitiewedstrijd tegen DEM zijn kruisband gescheurd.

Omdat tweede doelman Pepijn Vonk kampt met een slijmbeursontsteking en derde doelman Thijs de Leede onlangs aangaf te stoppen, moest tegen DEM jeugdkeeper Silanos Damkalis de geblesseerd geraakte Mulder vervangen.

“Silanos keept zondag ook tegen OFC”, laat trainer René van der Kooij weten. “Dat is een hele goeie keeper, maar hij is jong.” Van der Kooij erkent wel dat Hercules nu een keepersprobleem heeft. “We raken in drie weken twee keepers kwijt. En hoelang Vonk er nog uit is, is onduidelijk. We gaan dus op zoek naar een andere keeper.”

LEES OOKVier duels schorsing voor Hercules-middenvelder BenschopTwee duels schorsing El GhazouaniTop vier lonkt voor Hercules voor inhaalduel tegen UnitasNa zege Hercules ging het vooral over de goal van Vermeulen: ‘Zlatanesk’Derde divisie B: Hercules – HSC’21 afgelast

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: