Visscher onderuit in achtste finale RTV Utrecht

ELST – Stephanie Visscher is bij een ITF-toernooi in Egypte niet verder gekomen dan de achtste finale. De inwoonster van Elst verloor met 2-1 in sets van de Slowaakse Barbora Matusova.

Visschier won de eerste set nog met 6-2. Vervolgens was de Slowaakse met twee keer 6-4 de baas over de Nederlandse. Op het hardcourt in Sharm el Sheikh was de inwoonster van Elst in de eerste ronde nog met 2-1 in sets te sterk voor de Amerikaanse naamgenoot Stephanie Kent.

Dubbelspel

In het dubbelspel is Visscher nog wel actief. Ze staat samen met de Indonesische Priska Nugroho in de kwartfinale. Daarin zijn de Fransen Ambre Feder en Marie Villet de tegenstanders.

LEES OOKBotic van de Zandschulp loopt ATP-finale in Rusland misEnorme stunt: Van de Zandschulp wint van titelverdediger Roeblev in Sint-PetersburgQuirine Lemoine wint dubbeltoernooi in IsraëlVan de Zandschulp naar tweede ronde in Sint PetersburgLemoine uitgeschakeld in Israel

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: