Eerste zege basketbalsters Utrecht Cangeroes: ‘Opgaande lijn’ RTV Utrecht

UTRECHT – De basketbalsters van de Utrecht Cangeroes zijn van de nul punten af. Woensdagavond wonnen de Utrechtse vrouwen het duel in de Basketball League tegen hekkensluiter Triple Threat met 76-59.

Zowel Utrecht Cangeroes als Triple Threat waren voorafgaand aan het duel nog puntloos. Bij rust hadden de Utrechtse vrouwen van coach Ramon Kuipers al de 29-26 voorsprong te pakken. Topscorer van Utrecht Cangeroes was Renee Hoveling met 20 punten.

“Een winst die we goed konden gebruiken om de opgaande lijn te bevestigen”, laat Kuipers weten aan RTV Utrecht. De coach ziet ook nog genoeg verbeterpunten. “Tegelijkertijd maken we het af en toe nog te spannend en moeten we kritisch naar onszelf blijven kijken.”

Na zes wedstrijden staat Utrecht Cangeroes op de voorlaatste plek met twee punten. Zaterdag staat het uitduel tegen Batouwe op het programma.

LEES OOKUtrecht Cangeroes verliest weer tegen directe concurrentUtrecht Cangeroes maakt verschil na rust en gaat als zevende naar play-offsUtrecht Cangeroes verliest van directe concurrent Utrecht Cangeroes verrast niet tegen Loon LionsHekkensluiter Utrecht Cangeroes verliest kansloos

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: