Danny Makkelie scheidsrechter bij Vitesse – FC Utrecht RTV Utrecht

UTRECHT – Vitesse – FC Utrecht staat zondagmiddag vanaf 16.45 uur onder leiding van Danny Makkelie. Hij wordt in de Gelredome geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Vierde official is Ingmar Oostrom uit Oudewater. Erwin Blank is de VAR.

Vrijdagavond is Jesse Rozendal de arbiter bij Jong FC Utrecht – FC Eindhoven, in de eerste divisie. Assistent-scheidsrechters bij dat duel zijn Don Frijn en Franca Overtoom. Vierde official is Shona Shukrula.

Houtenaar Jeroen Manschot heeft zaterdagmiddag in de eerste divisie het duel Telstar – Excelsior onder zijn hoede.

LEES OOKHersenschudding Mike van den HoornHake, Mallahi en Ramselaar genieten van riante winst: ‘Die derde plek voelt goed’FC Utrecht met dank aan Ramselaar ruim langs Willem IILiveblog: FC Utrecht wint overtuigend van Willem II FC Utrecht is gewaarschuwd voor Willem II: ‘Ze staan niet voor niets vijfde’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: