0 2 minuten 1 jaar

Tijm Tuinwijk is jarig! 🥳 Alweer 4 jaar lang is dit de fijnste plek aan de Pieter Nieuwlandstraat. 

Net na de opening van Cafe Willem en voor de opening van de platenwinkel begonnen Fianne en Martijn de eerste vestiging van Tijm aan de Pieter Nieuwlandstraat. Later begin 2020 is een tweede vestiging geopend aan de Donkere Gaard in Utrecht.
In plaats van een frietje met en een kroket bestel je er curry’s, salade bowls en avocado toast met ei. Afhalen kan ook!

Fianne werkte voor dit avontuur bij een bank en Martijn werkte als consultant. Met twee drukke banen hadden Fianne en Martijn ’s avonds vaak geen tijd om een lekkere en gezonde maaltijd te koken. Bij de meeste afhaalrestaurants kun je alleen terecht voor een vette hap, maar dat doe je niet iedere dag. Zo ontstond het idee voor een restaurant waar je gezonde maaltijden kunt afhalen, of ter plekke kunt opeten.
I

nmiddels is Tijm 1 van de hotspots van het Willem van Noortplein geworden. Mijn favoriet hier de rendang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *