Hersenschudding Mike van den Hoorn RTV Utrecht

UTRECHT – Mike van den Hoorn heeft zondag in de met 5-1 gewonnen wedstrijd van FC Utrecht tegen Willem II een hersenschudding opgelopen. De verdediger mist daardoor komende zondag de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Van den Hoorn kwam vlak na rust hard in botsing met Willem II-spits Wriedt en moest zich laten vervangen. Hij werd vervolgens direct onderzocht in het UMC. Daar werd geen bijkomend letsel vastgesteld.

Van den Hoorn gaat nu op een verantwoorde wijze toewerken naar zijn terugkeer op het veld, schrijft FC Utrecht op de website. Wanneer die terugkeer plaatsvindt is volgens de club moeilijk in te schatten.

LEES OOKHake, Mallahi en Ramselaar genieten van riante winst: ‘Die derde plek voelt goed’FC Utrecht met dank aan Ramselaar ruim langs Willem IILiveblog: FC Utrecht wint overtuigend van Willem II FC Utrecht is gewaarschuwd voor Willem II: ‘Ze staan niet voor niets vijfde’Pessel & Boonen: ‘Ik denk dat we ons kunnen opmaken voor de Champions League’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: