Van der Haar zesde in Druivencross Overijsse RTV Utrecht

WOUDENBERG/AMERSFOORT – Veldrijder Lars van der Haar is bij de Duivencross in Overijsse als zesde over de streep gekomen. De Woudenberger zag de Belg Eli Iserbyt in zijn geboorteland de winst veroveren.

Van der Haar was wel de beste Nederlander. De nummers één tot en met vijf waren allemaal Belgen. Vlak voor de finish reed Van der Haar nog naar de zesde plek toe. De Woudenberger haalde landgenoot Corné van Kessel in.

In het wereldbekerklassement staat Van der Haar als beste Nederlander vijfde met 114 punten. Eli Iserbyt is met 175 punten de klassementsleider.

LEES OOKEerste podiumplek voor Pieterse in wereldbekerVan der Haar en Pieterse in selectie EK veldrijdenLars van der Haar vierde in Superprestige RuddervoordeKnappe tweede plaats Van der Haar in IowaGepensioneerde Agterberg (22) genoot niet meer van het veldrijden: ‘Nu stukadoor en barman’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: