Utrechtse topscorerslijst: Ramselaar maakt dankzij hattrick reuzesprong RTV Utrecht

PROVINCIE UTRECHT – Door zijn drie treffers tegen Willem II heeft FC Utrecht-speler Bart Ramselaar een flinke sprong gemaakt op de Utrechtse topscorerslijst. Tyrone Fonville scoorde niet, maar de aanvaller van Hercules is nog altijd de lijstaanvoerder.

Ook nummer twee Floris van der Linden behield zonder te scoren zijn positie. De aanvaller van Spakenburg staat nog altijd tweede. Ramselaar, tevens de kersverse topscorer van FC Utrecht, is dus de nieuwe nummer drie. Die positie deelt de Amersfoorter met clubgenoot Nick Venema en Sportlust’46-aanvaller Mark van der Weijden.

[Image:3205735|De Utrechtse topscorerslijst per 31 oktober][Kader:De Utrechtse topscorerslijst is een klassement van RTV Utrecht waarin alle doelpunten van voetballers uit de regio worden bijgehouden. Van de eredivisie tot en met de hoofdklasse.]

LEES OOKUtrechtse topscorerslijst: Venema klimt door razendsnelle treffer top drie binnenUtrechtse topscorerslijst: Van der Linden nog maar één treffer verwijderd van FonvilleUtrechtse topscorerslijst: Van der Weijden derde na hattrick, Fonville blijft lijstaanvoerderUtrechtse topscorerslijst: Geen wijzigingen in de top vijfFonville scoort niet maar nog altijd aan kop, Douvikas schiet zich naar plek drie

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: