Liveblog: FC Utrecht start met verwachte elf in subtopper Willem II RTV Utrecht

UTRECHT – FC Utrecht wil de goede lijn van de competitiewinst op Heerenveen en de bekerwinst op SteDoCo een vervolg geven. De ploeg van hoofdtrainer René Hake krijgt vanmiddag Willem II op bezoek. FC Utrecht staat op dit moment derde in de eredivisie met 22 punten, Willem II staat zesde met vier punten minder.

Het duel is natuurlijk ook LIVE te horen op Radio M Utrecht (93.1 FM) met live commentaar van René van den Berg en de analyse van Gert Kruys. Lees hier de voorbeschouwing op de wedstrijd.

Aftrap: 16.45 uur

Scheidsrechter: Pol van Boekel

Liveblog:

Zodra het duel is begonnen zijn de ontwikkelingen hier te volgen.

Opstelling:

FC Utrecht: Paes, Warmerdam, Van der Hoorn, Janssen ©, Van der Maarel; Maher, Timber, Ramselaar; Boussaid, Douvikas, Sylla
Willem II: nnb

Warmlopen:

– Van de 37 keer dat FC Utrecht in Stadion Galgenwaard Willem II ontving in de eredivisie won de thuisploeg 21 keer. De Tilburgers namen zes keer de drie punten mee.
– Van de laatste vijf wedstrijden won FC Utrecht er vier. Willem II wacht al drie duels op een overwinning.
– Bij Willem II speelt FC Utrecht-huurling Emil Berström.
– FC Utrecht verloor dit seizoen nog geen enkel thuisduel. Alleen tegen RKC Waalwijk werd gelijkgespeeld.
– Topscorer van FC Utrecht is Tasos Douvikas met vier treffers. Willem II heeft drie topscorers. Mats Köhlert, Kwasi Wriedt en Ché Nunnely hebben drie punten.

LEES OOKFC Utrecht is gewaarschuwd voor Willem II: ‘Ze staan niet voor niets vijfde’Pessel & Boonen: ‘Ik denk dat we ons kunnen opmaken voor de Champions League’Linkspoot Arno Arts schrijft boek over voetballoopbaanFC Utrecht wint in bekertoernooi van SteDoCo ‘Het was een geslaagde avond’LIVEBLOG: FC Utrecht raakt op stoom tegen SteDoCo

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: