Goede rentree Harte bij winst Kampong: ‘Trots en dankbaar’ RTV Utrecht

UTRECHT – David Harte liep met een grote glimlach rond na de 2-0 winst van Kampong. Maar die lach had de goalie ook al voor de wedstrijd tegen HGC. “Ik genoot van de sfeer en ben blij en dankbaar met de rentree na een blessure.”[Quote:David Harte|Ik moest 110 procent geven]

Een paar maanden geleden raakte Harte geblesseerd in de finale om de landstitel tegen Bloemendaal. Hij had een scheur in zijn hamstring, waarna hij zich terugvocht. “Ik moest daarvoor 110 procent geven. Ik was bijna vijf keer per week bezig de hele zomer. Ik kreeg een boost van het team en mijn familie.”

Wachten op rentree

Inmiddels heeft hij al een paar weken meegetraind. Hij moest nog wachten op zijn rentree op advies van de medische staf. “De laatste drie weken ging het helemaal goed met het team en toen hebben we gekozen om tegen HGC te spelen.”

[Audio:3205670|David Harte, doelman Kampong, in gesprek met verslaggever Tim Steens]

Flow

Tegen HGC had Harte een paar belangrijke reddingen. “Het is cliche, maar we hebben met het hele team goed verdedigd. Ik ben blij om een paar ballen te pakken en in de flow te komen. Genieten.”

[Image:3057267|Kampong-keeper David Harte raakte in mei geblesseerd aan zijn hamstring tegen Bloemendaal]

LEES OOKVan Hesteren tevreden met ontwikkeling SCHC: ‘Vooruitgang in ons spel’Hoofdklasse hockey: Gelijkspel voor Kampong en SCHCZeister erepenning voor hockeyster Eva de GoedeKampong haalt uit tegen oude coachVoordaan en Schaerweijde winnen in promotieklasse

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: