Sportlust’46 zonder te spelen koploper in derde divisie A RTV Utrecht

WOERDEN – Sportlust’46 is zaterdag zonder te spelen koploper geworden in de derde divisie A. De Woerdense ploeg zag koploper Sparta Nijkerk verliezen van DVS’33, en daardoor passeert Sportlust Sparta nu op doelsaldo.

De ploeg uit Nijkerk zakt zelfs naar de derde plaats, omdat ook FC Lisse op 20 punten is gekomen en een iets beter doelsaldo heeft dan Sparta. Volgende week staat de topper tussen FC Lisse en Sportlust’46 op het programma in de derde divisie A.

[Kader:Stand derde divisie A:

1. Sportlust’46 – 20 punten (Doelsaldo: 23 voor, 13 tegen)
2. FC Lisse – 20 punten (Doelsaldo: 20 voor, 10 tegen)
3. Sparta Nijkerk – 20 punten (18 voor, 9 tegen)]

LEES OOKSportlust’46 baalt van uitschakeling: ‘Meer zat er niet in’De Ruiter nieuwe Hoofd Opleidingen Sportlust’46Sportlust’46 oefent tegen regerend amateurkampioenPromovendus Sportlust’46 strikt verdediger MetalsiSportlust’46 maakt het spannend: ‘Had al gespeeld moeten zijn bij rust’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: